СНЦ "МИГ АВРЕН - БЕЛОСЛАВ"
Добре дошли
Трудова борса
13.03.2019

Общинска администрация – Аврен, Област Варна уведомява населението на Община Аврен, че представителите от дирекция „Бюро по труда” –  гр. Долни чифлик организират провеждане на специализирана трудова борса в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството, която ще се проведе на 21.03.2019 год. в НЧ „Изгрев 1919” – гр. Долни чифлик от 10.00 часа.


ПАЛИ КОШ В СЕЛО ПРИСЕЛЦИ
11.03.2019

Над 1000 дами от Община Аврен получиха цвете по повод Международния ден на жената
08.03.2019

 

В община Аврен винаги са се спазвали и отбелязвали тържествено всички празници, традиции и обичаи. Един от почитаните и отбелязвани във всяко едно от населените места на територията на общината е Международният ден на жената – Осми март. В общинския център дамите бяха в празнично настроение още от сутринта. Всяка от тях получи цвете като специален жест на внимание от общинския кмет г-н Емануил Манолов и зам.–кмета г-н Боян Георгиев. Те им пожелаха да бъдат винаги усмихнати, щастливи, обичани и ценени.


8-ми март Международен ден на жената
08.03.2019

Уважаеми дами на община Аврен,

 

Най-сърдечно Ви поздравявам по случай Международния ден на жената – 8 март!
 
Днес се обръщам лично към Вас с признателност затова, че отстоявате целите си, че винаги сте били силни да преодолявате трудностите и отдавате всеки свой миг на децата си и благополучието на Вашите семейства.

Троен празник в Община Аврен
03.03.2019
 
В навечерието на трети март с едноминутно мълчание, падане на колене и поднасяне на венец и цветя, жители и гости на община Аврен почетоха паметта на всички знайни и незнайни герои, жертвали живота си за Свободна България. В общинския център по повод 141 години от Освобождението на България от османско владичество тържеството започна в 11:45 часа на площад „Ефрейтор Иван Арабаджиев”. Ученици от ОУ „Христо Ботев” рецитираха стихове за Шипка, за Балкана, за доблестта и геройството на българския дух.

Поздрав по повод 3 март - Националния празник на Република България
02.03.2019
 
Уважаеми жители на община Аврен,
 
За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод 3 март - Националния празник на Република България и 141 години от Освобождението на страната ни от петвековно турско робство!
 
Трети март 1878 година - най-дълго очакваната и жадуваната дата в българския исторически календар. Светла дата, превърнала се в символ на победата и свободата, на Ботев и на Левски, и на поколения българи, които пет века преминаваха през страдания,  усилия и стремеж в името на Отечеството.

Потърсете в сайта
Социално предприятие за озеленяване и благоустройство
Областни информационни центрове