Социално предприятие за озеленяване и благоустройство
ДГ Пролет с. Дъбравино
ДГ Щурче с. Приселци
Новини

Обучения ОБДХ
17.02.2020
НА ВНИМАНИЕТО НА  ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ, ДИСТРИБУТОРИ И КОНСУЛТАНТИ НА ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА ОТ ПРОФЕСИОНАЛНА КАТЕГОРИЯ НА УПОТРЕБА
 
Областна дирекция по безопасност на храните Варна, Ви информира, че през 2020 година продължава провеждането на поредица от безплатни обучения за придобиване на право за получаване на сертификат по чл. 83 от Закона за защита на растенията, който се явява задължителен за работа с продукти за растителна защита от професионална категория на употреба.

Поздравителен адрес по повод 14 февруари - Трифон Зарезан, празник на лозарите и винарите.
14.02.2020

Уважаеми жители на Община Аврен,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод Трифон Зарезан – един почитан български празник на труда, изпълнен с вяра и надежда за плодородна година за лозари, винари и градинари.
На този ден, преминал през хилядолетията и тръгнал от митовете за Дионисий и божествената напитка, налята с аромат и слънце, традицията се възражда. Празникът, почитан от всеки българин, носи надежда за берекет и спорна година.

Обява за провеждане на конкурс за матроски/войнишки длъжности за приемане на военна служба за лица, завършили граждански средни или висши училища, в страната и чужбина.
12.02.2020
Обява за провеждане на конкурс за матроски/войнишки длъжности.

Съобщение
31.01.2020
  Уважаеми граждани, съобщаваме Ви, че на 03.02.2020 г. от 13:00 до 14:00 часа в заседателна зала „Просвета“ на Община Аврен, ще се проведе среща с г-н Павел Христов –Народен представител в 44-то Народно събрание.

Съобщение
21.01.2020

Община Аврен  уведомява своите граждани, че във връзка с осъществяване на дейността на Областния обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията към Областна администрация Варна на 30 януари 2020 г.  от 14:00  до 16:00 часа в заседателна зала „Просвета” на община Аврен ще се проведе приемна на гражданите с г-н Илиян Карагьозов – заместник председател на съвета и заместник областен управител на област Варна.


Протестни действия на превозвачите на 13 януари 2020 год.
10.01.2020
По повод постъпило в деловодството на Общинска администрация- Аврен писмо от Националното сдружение на общините в Република България, Община Аврен уведомява населението, че на 13 януари (понеделник)във връзка с планираните протестни действия на превозвачите на територията на страната в редица общини и прилежащите към тях населени места ще бъде преустановен обществения превоз на пътници.

Потърсете в сайта
Зелен телефон - за нарушения, свързани със събирането и извозването на отпадъци, поддържане на чистота
СНЦ "МИГ АВРЕН - БЕЛОСЛАВ"
Областни информационни центрове