Социално предприятие за озеленяване и благоустройство
ДГ Пролет с. Дъбравино
ДГ Щурче с. Приселци
Новини

СЪОБЩЕНИЕ
29.09.2020
 Общинска администрация - Аврен, Област Варненска уведомява населението на с. Садово, че в деловодството на Общината е постъпило писмо от директора на Регионална здравна инспекция – Варна относно информация от мониторинга за качеството на питейната вода подавана на населението във Варненска област за периода от 01.09.2020 год. до 15.09.2020 год.,   с което ни уведомяват, че в с. Садово нитратите са 110 мг/л при норма 50 мг/л.
Регионална здравна инспекция – Варна препоръчва питейната вода да не се ползва за пиене и приготвяне на храна от следните уязвими групи от населението: бременни жени, кърмачки, кърмачета, хора със заболявания на храносмилателната система и панкреаса.

 


Национално състезание за Младежки Стартъпи насочено към младежи до 29 г. живеещи в малките населени места
28.09.2020

Обява за ново инвестиционно предложение
25.09.2020

ЗАПОЧВА НАБИРАНЕ НА ПРЕБРОИТЕЛИ ЗА ПРЕБРОЯВАНЕ 2021
24.09.2020
       От 15 септември започва набиране на преброители и контрольори за предстоящото през януари и февруари 2021 г.
    Преброяване на населението и жилищния фонд. В срок до 30 октомври кандидатите трябва да подадат заявление по образец в общината, в която искат да бъдат наети. Документите за кандидатстване ще може да бъдат изтеглени от сайта на Преброяване 2021 (линк към документите) и в сайтовете на общините.
     При предстоящото преброяване ще бъдат ангажирани над 23 000 преброители и около 6000 контрольори, които ще преминат специални обучения и ще подпишат декларация за опазване на статистическата тайна на получената информация.

Поздравителен адрес по повод 22 септември – Деня на независимостта
22.09.2020
УВАЖАЕМИ  ЖИТЕЛИ  И  ГОСТИ  НА  ОБЩИНА  АВРЕН,
 
За мен е чест да Ви поздравя по повод 22 септември – Деня на обявяването на независимостта на Република България!
На днешния ден, преди 112 години, княз Фердинанд прочита Манифеста, с който страната ни къса васалната зависимост от Османската империя. С провъзгласяването на независимостта на България се издига международният авторитет на страната ни и тя се превръща в равноправна на другите държави.
В този тържествен ден отправям своята благодарност към всички, които с делата си изграждат съвременния европейски облик на Община Аврен.
На всички Вас пожелавам да сте достойни наследници на нашите предци, да бъдете отговорни в действията си и да бъдете добър пример за следващите поколения.
 

Община Аврен тържествено откри новата учебна 2020/ 2021 година
15.09.2020
Довиждане лято, здравей училище!
Днес е много важен ден за всички ученици и учители!

На територия на Община Аврен тържествено бе открита новата учебна 2020/ 2021 година във всички училища в присъствието на Кмета на Община Аврен г-н Емануил Манолов, зам.-кмета г-н Боян Георгиев, директори на училищата, общинска администрация, учители, деца и родители.
 


Потърсете в сайта
Зелен телефон - за нарушения, свързани със събирането и извозването на отпадъци, поддържане на чистота
СНЦ "МИГ АВРЕН - БЕЛОСЛАВ"
Областни информационни центрове