Социално предприятие за озеленяване и благоустройство
ДГ Пролет с. Дъбравино
ДГ Щурче с. Приселци
Добре дошли
14.02.2020
Поздравителен адрес по повод 14 февруари - Трифон Зарезан, празник на лозарите и винарите.

Уважаеми жители на Община Аврен,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод Трифон Зарезан – един почитан български празник на труда, изпълнен с вяра и надежда за плодородна година за лозари, винари и градинари.
На този ден, преминал през хилядолетията и тръгнал от митовете за Дионисий и божествената напитка, налята с аромат и слънце, традицията се възражда. Празникът, почитан от всеки българин, носи надежда за берекет и спорна година.

12.02.2020
Обява за провеждане на конкурс за матроски/войнишки длъжности за приемане на военна служба за лица, завършили граждански средни или висши училища, в страната и чужбина.
Обява за провеждане на конкурс за матроски/войнишки длъжности.

31.01.2020
Съобщение
  Уважаеми граждани, съобщаваме Ви, че на 03.02.2020 г. от 13:00 до 14:00 часа в заседателна зала „Просвета“ на Община Аврен, ще се проведе среща с г-н Павел Христов –Народен представител в 44-то Народно събрание.

21.01.2020
Съобщение

Община Аврен  уведомява своите граждани, че във връзка с осъществяване на дейността на Областния обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията към Областна администрация Варна на 30 януари 2020 г.  от 14:00  до 16:00 часа в заседателна зала „Просвета” на община Аврен ще се проведе приемна на гражданите с г-н Илиян Карагьозов – заместник председател на съвета и заместник областен управител на област Варна.


10.01.2020
Протестни действия на превозвачите на 13 януари 2020 год.
По повод постъпило в деловодството на Общинска администрация- Аврен писмо от Националното сдружение на общините в Република България, Община Аврен уведомява населението, че на 13 януари (понеделник)във връзка с планираните протестни действия на превозвачите на територията на страната в редица общини и прилежащите към тях населени места ще бъде преустановен обществения превоз на пътници.

08.01.2020
АКЦИЯ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ НА ИЗЛЯЗЛО ОТ УПОТРЕБА ЕЛЕКТРИЧЕСКО И ЕЛЕКТРОННО ОБОРУДВАНЕ, ИЗЛЕЗЛИ ОТ УПОТРЕБА ГУМИ И НЕГОДНИ ЗА УПОТРЕБА БАТЕРИИ И АКУМУЛАТОРИ.

Потърсете в сайта
Зелен телефон - за нарушения, свързани със събирането и извозването на отпадъци, поддържане на чистота
СНЦ "МИГ АВРЕН - БЕЛОСЛАВ"
Областни информационни центрове