Новини


08.12.2023
СКЪПИ СТУДЕНТИ, Най-сърдечно ви поздравявам по случай 8 декември – празника на българските студенти! Тази дата е празник на младостта и надеждата, на оптимизма и вярата в бъдещето. Стремежа на българския народ към знания се слави с имената на достойни българи – будители, посветили живота си на книжовното дело и за духовна свобода. Денят на студентите е олицетворение на знанието и на онзи изстрадал, но осъзнат порив на...


06.12.2023

УВАЖАЕМИ  ЖИТЕЛИ  НА  ОБЩИНА  АВРЕН!

УВАЖАЕМИ ИМЕННИЦИ!

 

За мен е привилегия да Ви поздравя с големияхристиянски празник в чест на Св. Николай МирликийскиЧудотворец - покровител на моретата, езерата и реките, на моряците и рибарите, на семейството и рода.

През целия си живот Св. Николай Чудотворец е бил пример на добродетелност. Бил е символ на силата и добротата.

Нека живеем отговорно в съзидателност, добротворствои мир!

Нека свети Николай дава мъдрост, сила и оптимизъм на всички, които празнуватднес!                    Желая здраве, щастие, сбъднати мечти и благополучие на Вас, Вашите близки и любими хора!

Нека Светецът бди над всички и ни пази от бурите на времето и житейските стихии!

 

Честит празник!

ЕМАНУИЛ МАНОЛОВ

Кмет на Община Аврен


27.11.2023

На 24.11.2023 г. основно училище „Св. Климент Охридски“ село Дъбравино отбеляза своят патронен празник  и 138 години от основаването си с празнична програма.

Гост на тържеството беше г-жа Светлана Георгиева зам. - кмет на Община Аврен, която поздрави всички учители и ученици от името на г-н Емануил Манолов – кмет на Община Аврен, като им пожела здраве и вдъхновение.

Празничната програма беше изпълнена с много веселие, усмивки, танци и песни.


21.11.2023

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА АВРЕН,

 

Днес отбелязваме един от най - светлите християнски празници - Въведение Богородично - Денят на християнското семейство!

По този повод искам да пожелая на Вас и на Вашите близки здраве, любов, топлина и разбирателство във всеки дом!

Нека почитаме и уважаваме близките си, нека опазваме християнските добродетели и съхраняваме ценностите на българското семейство!

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

ЕМАНУИЛ МАНОЛОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА АВРЕН


21.11.2023
Във връзка с проведено заседание на Областна епизоотична комисия на 17.11.2023 г. и писмо с вх.№ВО-676/21.11.2023 г. от Областен управител на област с административен център Варна за появата на болестта  високопатогенна инфлуенца по птиците уведомяваме стопаните на домашни птици да предприемат и спазват следните  мерки за предотвратяване на заболеваемостта от инфлуенца  на територията на Община Аврен. Забрана на всички пазари и изложби и др. за всички...

Потърсете в сайта